torsdag 29 januari 2009

Shoes

Idag tänkte jag visa upp min skönheter :). Mina boots. Jag har haft dom ett tag men det är inte så ofta jag bär dem så det är inte alla som vet om att jag har dem. Men som sagt nu ska ni få se vilka häftiga skor jag har ;).






Smell you later!

1 kommentar:

Anonym sa...

Svar: Jo vi vet det men vi känner att vi hellre vill lägga mycket pengar på en hund som vi vill ha istället för att köpen en "budgethund" som vi egentligen inte vill ha.

Jo vi vet att dem har mycket hälsoproblem. Men eftersom jag är en perfektionist så tror jag att vi kommer klara det här galant. Tror ärligt talat att en Engelsk Bulldog är den hund som skulle passa mig och min pojkvän bäst. I alla fall av alla de hundar vi har kollat och läst om!

Jo jo det vet jag om. Jag är uppväxt med hundar. Har du egen hund eller varför skirver du till mig som om jag vore efterbliven och ska kasta mig in i ett hundköp som jag inte har en aning om?

Jag och min pojkvän har letat hund i över två år. Så jag skulle inte kalla oss otåliga. Vi har varit och tittat på hur många andra olika hundraser som helst men inte kännt att någon passar oss.

vaxjomalmros.blogg.se